Beoordelingen van La Piazza Capelle aan den IJssel

Recente recensies

4.0
Ben Suurland
gisteren

Lekkere pizza's ondanks de afstand nog lekker warm. Waren alleen niet allemaal even goed gesneden.

Harmen Stans
14 mei 2022

Heerlijke pasta's gegeten, zoals altijd bij La Piazza!

A W.Zwaan
14 mei 2022

Pizza was snel koud en her extra ingrediënt was niet toegevoegd.

Ton kouwenberg
12 mei 2022
PH
10 mei 2022

Verkeerd gerecht, omgeruild, weer verkeerd gerecht gekregen.

Eric A.
10 mei 2022

Makkelijke site om te bestellen Tijdstip van levering klopte Prijs kwaliteit in orde

Gabi
9 mei 2022

Zoals gebruikelijk heerlijke pizza met een perfecte bodem en heerlijk gevuld, en bezorging op moederdag op precies de afgesproken tijdstip: geweldig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brink
3 mei 2022

We hebben voortreffelijk gegeten. Het was genoeg en de kwaliteit was heel goed. Je betaalt er wat voor maar dan heb je ook wat. Was ook binnen de beloofde tijd

Wim van Keulen
3 mei 2022

Alles was prima , vooral de groente was fijn opgemaakt. Voor alles dus een goed cijfer

Geraldine Noorlander
2 mei 2022

de saus smaakte anders dan voorheen was niet lekker, waarschijnlijk door de 4 takjes rozemarijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvonne
1 mei 2022

Bezorging was prima op tijd maar alle 4 de pizza's waren jammergenoeg niet warm meer, dat was echt zonde want ze waren anders heerlijk geweest. Omdat we zonder keuken zitten konden we ze niet zelf opwarmen.

Cees
28 april 2022

Heerlijk gegeten

Bert
27 april 2022

Zo hoort een pizza te zijn, top!

Paul
25 april 2022

Het was dit keer wat minder dan gewend de pizza was niet heel warm en de ossenhaas was wat droog en ook niet heel warm. Helaas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

v.Zuijlekom
21 april 2022

binnen de op gegeven tijd keurig bezorgd door een nette en vriendelijke bezorger.

J.sonneveldt
21 april 2022

Heerlijk en snel bezorgd

Anoniem
21 april 2022
Korstanje
21 april 2022

Pizza’s waren lauw heel jammer , bestel vaak bij la piazza en ga er ook geregeld eten . Bezorger kon m’n woning niet vinden .

Verschuren
19 april 2022

Alles weer perfect zoals altijd

Gijs
18 april 2022

Dit is een van de weinige kwaliteit restaurants. Lekkere verse pizzas en goede pasta's. Geweldige gerechten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nisia
18 april 2022

Smaakloos niks kwa kruiden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

m.luneburg
17 april 2022
Annemiek
17 april 2022
Bianca
16 april 2022
Alex
16 april 2022

Top product, supersnel bezorgd!

Sonja
12 april 2022
L
11 april 2022
F Geysendorpher
10 april 2022

Wanneer de patat in een dichtgeknoopte plastic wordt bezorgd is de patat klef en nat. Helaas heb ik dat al eerder doorgegeven. Ik heb de patat in de heteluchtoven laten drogen om weer te kunnen eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marja
7 april 2022

De bezorging was heel goed op tijd, vriendelijke bezorger en de maaltijd was weer heel goed verzorgd en lekker.

J Barendregt
7 april 2022

Alles erg lekker en oké vind alleen de bankjes kaas wat klein

Wijnand
3 april 2022
Mario
31 maart 2022

Bestelling werd binnen de afgesproken tijd afgeleverd! Alleen iets teveel kaas op de lasagne waardoor de bovenkant hard was geworden, verder heerlijk van smaak zoals altijd!

Kim
29 maart 2022

De smaak was zeker goed! De pizza was alleen al koud toen die aankwam helaas.

Robert
28 maart 2022
vd Bent
28 maart 2022

prima pizza en binnen gevraagde tijd geleverd

Maggie Arens
28 maart 2022

Heerlijke pizza (zoals gewoonlijk) en vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roland van Houdt
27 maart 2022

Prima bezorging en heerlijk eten.

Sebastiaan Prein
26 maart 2022

Pizza's zijn na 1 uur en 45 minuten pas bezorgd. De toppings die besteld waren zaten er niet allemaal op. Het was taai.

Willem
24 maart 2022

Prima perfect

J. Auad
24 maart 2022
Monique Peters
23 maart 2022
Nelia
22 maart 2022

De bestelde pizza was voortreffelijk! De bestelde pasta amatriciana vond ik eerlijk gezegd minder. Staat bij pijant, echter niets was minder waar... en ook niet echt warm, ondanks de goede verpakking. De smaak was prima, maar zoals gezegd niet pikant en ondanks de bestelde extra spekjes waren die ook niet echt aanwezig. Lees dit aub als #opbouwendekriitiek

Jasper
21 maart 2022

Perfect op tijd, pizzas waren top !

Verhoef
21 maart 2022

Prima altijd goed en lekker ook in het restaurant. 👍

Michel
19 maart 2022

Insalata caprese , voor 6,50 verwacht je meer dan 1 tomaat , een bol mozzarella en een verlept blaadje basilicum.

Leon Hollander
14 maart 2022

Het eten was om 20:25 besteld.en het was pas na 21:40 binnen.de pizza calzone was enorm taai en niet te vreten..dit is niet mijn 1e slechte ervaring met jullie..ik ga niets meer bestellen.want de vorige keer heb ik meer dan 2uur gewacht op mijn eten en er was 0,0 compensatie beschikbaar..heel jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van La Piazza

In behandeling

Zijtregtop
13 maart 2022

Zeer tevreden snel geleverd en als vanouds heerlijk gegeten vriendelijke bezorging voor ons in een woord Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fred
13 maart 2022

Patat was slap(door luchtdicht verpakken) en lauw. Vlees was mals met zeker geen gyros

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Merel
9 maart 2022

Goed gevulde smakelijke pizza's.

M. Arens
9 maart 2022

Uitstekende pizza (zoals gewoonlijk) en vriendelijke bezorger.

Guus B
7 maart 2022

Zoals gewoonlijk op tijd bezorgd. Weer heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Adriana
7 maart 2022
s.nagtegaal
7 maart 2022
Gert van der Mast
6 maart 2022
Van den Broek
6 maart 2022

Na enkele keren bij jullie besteld te hebben, naar volle tevredenheid, dit keer helaas ver onder de maat. Pizza's waren taai en nauwelijks warm. De smaak was ok, maar dat maakte het niet goed. Erg jammer, zeker voor de prijs die ik ervoor betaald heb.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Oerding
6 maart 2022

Van ons eten smaakte de saus waterig en er zat deze keer veel minder vlees in, jammer

Tahnee
3 maart 2022
John
3 maart 2022

Super lekker gegeten, bezorging eerder dan tijd die aangegeven was. Alles top!

Camiel
2 maart 2022

Altijd lekkere pizza's en precies binnen de aangegeven tijd bezorgd

Top
2 maart 2022
Pamela
27 februari 2022
Eelco
27 februari 2022

Vaak besteld. Altijd goede kwaliteit pizza's en warm bezorgd.

Manuela
25 februari 2022
Jan
24 februari 2022

Heerlijke pizza. Makkelijk te bestellen per computer. Zeer tevreden.

Eveline
23 februari 2022
Boersma
23 februari 2022

Top bezorging

Joost
23 februari 2022

Lekkere pizza’s en vriendelijke bezorger (lange Mo?)!

Anoniem
22 februari 2022
Pauline, Nancy en Cynthia
21 februari 2022

Heerlijk, zoals gewoonlijk! Enne, die lange Mo/bezorger is een leuke gast, zeg!!

Somfort- Matthews
21 februari 2022

Ondanks de storm buiten, binnen een uur bezorgd. De pizza's waren nog heerlijk warm en smaakten verrukkelijk. Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ed Berendsen
21 februari 2022

Deze keer waren de Pizza ‘s zeer goed beter dan de volgende keer zo als ze nu waren voor herhaling vatbaar de extra ‘s die we besteld hadden waren nu echt een extra PERFECT

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A.Guc
21 februari 2022

Ossehaas was heel weinig, 3 kleine stukken en de lamskotelet was taai, de bezorging duurde heel lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

TQ
20 februari 2022

Na ruim anderhalf uur kwam het eten aan. Helaas niet zo warm meer. Ruim een uur na de bestelling gebeld en kreeg de mededeling dat het eten onderweg was. Daarna nog ruim half uur moeten wachten. Jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tamara
20 februari 2022

Pasta met garnalen.....had er ook extra voor betaald. Kon er 4 vinden. Jammer dit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Femke Luchtmeijer
20 februari 2022

-

Hans Meijdam
19 februari 2022

Altijd veel, lekker en op de afgesproken tijd bezorgt

Kees Willemse
17 februari 2022

Zoals altijd weer verrukkelijke Calzone, echter waren ze dit keer een stuk kleiner dan vorige keren, en we eten ze al jaren van LaPiazza.

Robert
16 februari 2022

De pizza was niet heel erg warm, maar net aan warm genoeg.

Sascha
14 februari 2022

In tegenstelling tot andere bestellingen viel de pizza deze keer tegen. Misschien lag het aan de drukte (ook de bezorging duurde langer dan ik was gewend) maar de bodem van de pizza was taai. Dit is echter geen reden om niet meer te bestellen, over het algemeen zijn het prima pizza’s!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Terlouw
13 februari 2022

Al zeker 15 jaat vaste klant. Gister mijn laatste keer geweest.

Reactie van La Piazza

Graag uitleg of via info@lapiazza.nl, als u een oplossing wilt. Jowi^

Marc
12 februari 2022

Heerlijk eten en snelle bestelling

Maggie Arens
12 februari 2022
Judith Roskam
9 februari 2022

Pizza was lauw, wel bezorgd op tijd

Kasper Luchtmeijer
7 februari 2022

Bezorger rijdt (niet voor de eerste keer) tegen de rijrichting in, het is eenrichtingsverkeer, verder geen klachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rita
7 februari 2022

Bezorger was door weer en wind gekomen en bleef vriendelijk.....topper

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ben Weerdmeester
7 februari 2022

Helaas duurde het langer dan een uur voor de pizza bezorgd werd door een niet al te vriendelijke jongeman. De pizza was koud dus we hebben hem ook niet opgegeten. Uiteindelijk ook niet meer gebeld om dit door te geven aangezien wij geen zin hadden om hier nog een telefonische discussie over te moeten voeren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Casper
7 februari 2022

Pizza koud en Pasta smakeloos! Is nu al 3e keer slechte ervaringen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Davinho
6 februari 2022

Weer fantastisch lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Asha Boogaard
6 februari 2022

Pizza was koud, en cruncy patat was gewone friet en niks cruncy aan.

PD
4 februari 2022

Goeie pizza’s en goeie vriendelijke bezorging!

Marieke
4 februari 2022

Heerlijk gegeten. Hartelijk dank daarvoor.

Zijtregtop
2 februari 2022

Super goed lekker.tot de volgende keer.

V
2 februari 2022

Bezorgd door een erg vrolijke en vriendelijke bezorger “ lange Mo”. En het eten was weer heerlijk zoals altijd!

Francisca
2 februari 2022

Bodem te dik en niet krokant, bij de fromage kaas pizza maar 1 soort brie kaas erop gedaan.

Albert
1 februari 2022

Was wederom heerlijk

Fanny
1 februari 2022

De pizza's waren niet warm

Robert
31 januari 2022

Lekkere pizza

M Lako
30 januari 2022

👍🏼👍🏼👍🏼

Ron
30 januari 2022

Pizza zou iets warmer mogen zijn.

Van Zwol
28 januari 2022

De pizza's waren helaas koud bij aankomst, maar ze smaakten wel goed! De pasta en lasagne waren nog wel goed warm en ook erg lekker!

Ten Dam
28 januari 2022

Bezorging wordt geschat op 75 tot 85 minuten. Stond binnen 40 minuten voor de deur. Beetje onhandig. Ik zou graag vooraf zien hoe lang ik op de bestelling moet wachten en niet na betaling.

Tony
28 januari 2022
Guus B
26 januari 2022
Colinda
23 januari 2022

Voor het eerst sinds tijden weer een bestelling geplaatst nadat de vorige keer zeer teleurstellend was. Nu weer ouderwets genoten van de pizza. En de bezorging voor een zaterdagavond zeer vlot, geen enkel minpuntje.

Kim
22 januari 2022

Veel sneller dan de aangegeven verwachte tijd. En heerlijk warm, smaakvol en genoeg ook.

AS
22 januari 2022

Lekkere pizza's.

Roos
22 januari 2022

Het eten was ruim op tijd en heerlijk.

Peter
21 januari 2022

Altijd heerlijke pizza's. Alleen jammer dat, ondanks mijn speciale verzoek om de pizza niet in stukken te snijden, dit toch is gebeurd.

Herk
21 januari 2022
van Beek-Herwegh
21 januari 2022

Weer een pizza als vanouds. Niet teveel olie en dus weer een krokante bodem. Heerlijk.

F Geysendorpher
18 januari 2022

Op verzoek meer paprika en geen uien. Prima verzorgd

zijtregtop
18 januari 2022

heerlijk gegeten op naar de volgende keer

Bart
17 januari 2022

kort maar krachtig: gewoon weer top.......tot de volgende keer

Gert Vdr Zee
17 januari 2022

Ossenhaas niet rood maar doorbakken Zonde van het geld. Verwacht reactie van la Piazza. Heel jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

t.landlust
17 januari 2022

De bestelde pizza tono en de lamskoteletjes waren tiptop!

Linda
15 januari 2022

De pizza's waren weer heerlijk. Ik kan La Piazza iedereen aanraden. Ook de bezorging was top, mooi op tijd en vriendelijk.

Kasper Luchtmeijer
15 januari 2022

Heb per ongeluk dubbel betaald en heb het bedrag nog niet terug gekregen

Van Dam
13 januari 2022

Altijd heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Delwel
12 januari 2022
Wouter
12 januari 2022

Lekkere pizza. Bezorger was prima op tijd.

Zijtregtop
11 januari 2022

Geen opmerkingen het was erg lekker.top.

Onder de Linden
10 januari 2022
André Ronde de
10 januari 2022
El Gabi
10 januari 2022

Erg lekkere pizza's, met een dun en krokant korstje, lekkere vulling en mooi warm op de afgesproken tijd bezorgd.

Grace
9 januari 2022
Johan
8 januari 2022

Eten wordt wel altijd te laat bezorgd het duurt minimaal een uur tot 2 uur na het plaatsen van de bestelling maar de kwaliteit van het eten is wel erg goed maar soms een beetje aan de koude kant.

Bianca
6 januari 2022

Beetje teleurgesteld. Geen kaas bij de pasta ontvangen en geen knoflook saus bij de giros pizza ontvangen. Terwijl ik het bij de opmerkingen het er nog bij heb geschreven. Erg jammer.

Reactie van La Piazza

Hi de opmerkingsveld worden geen verzoeken opgenomen voor toppings deze moeten bij het product geselecteerd worden.

Jatama
6 januari 2022

Heerlijke pizza maar helaas meer dan een uur later bezorgd. Dat kan beter!

Bas
6 januari 2022

Smaakte voortreffelijk en bezorging ging perfect top

hofman
5 januari 2022

heerlijk gegeten! ossenhaas , spare ribs en griekse schotel..alles heerlijk warm en duurde max 40 minuten...was wel op een woensdagavond dus dat scheelt mss!

Manuela Kuiper
5 januari 2022

Snel warm en lekker dit keer!

J
5 januari 2022

Heerlijke pizza's!

Berend
3 januari 2022
Yuri Romer
3 januari 2022

Simply the best real italian food !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joop Regoord
3 januari 2022

Het was weer helemaal top!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A Jansse
2 januari 2021
Germaine van Hofwegen
2 januari 2021

Als we bestellen, bestellen we bij La Piazza. Altijd goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roy Albersen
30 december 2021

Hij was weer voortreffelijk. 10x beter dan Dominos.

Jan
30 december 2021

Heel goed bezorging ook prima

Lisa Landzaad
30 december 2021

De pizza was nog super heet!!!! En heel lekker. Tiramisu smaakte ook super goed. Bedankt voor de lekkere pizza’s! We zullen vaker bij jullie bestellen

Nuijten
30 december 2021

Mooi op tijd

John Muller
29 december 2021

We waren blij verrast met het gratis stokbrood met kruidenboter.

J Barendregt
29 december 2021

Lang niet maar weet. Besteld en het was weer als van ouds prima en zeer smakelijk

Rien de groot
29 december 2021
Mars
28 december 2021

De pizza's waren weer heerlijk, alleen deze keer waren ze niet al te warm.

Erwin
28 december 2021

De kwaliteit gaat langzaam achteruit. Bij deze bestelling enorm vette pizza’s ontvangen. Het vet trok letterlijk door de doos heen. De bodem was hierdoor ook erg zacht geworden. Er zijn twee halve pizza’s blijven staan omdat ze door de grote hoeveelheid vet niet echt te eten waren. Erg jammer, aangezien in het verleden de kwaliteit zo goed was.

Reactie van La Piazza

Beste, Dit is geen vet maar olie wat gemixt wordt met verse knoflook om het te kunnen uitsmeren op de pizza bodem ik zal het doorgeven mvg

Erna Otte
27 december 2021

Heerlijke pizza, heel warm en bezorging op tijd

Bob
27 december 2021

Eten was perfect.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.td.
27 december 2021

Geweldig eten, geweldig ijs

Hans
26 december 2021

Keurig op tijd, prima temperatuur en uitstekende kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brenkman
24 december 2021

Het is goed warm ingepakt bij ons bezorgd. Vlees en kip allebei lekker.

Ron
24 december 2021

Vlotte levering, lekker gegeten. Helemaal goed dus.

Nederlof
24 december 2021

Het smaakte perfect maar bezorg tijd klopte niet was 15 minuten later als opgegeven vr groet

Nicky
27 november 2021

Eten kwam een uur te laat. Eten was wel warm en zoals altijd erg lekker.

Izzapizza
27 november 2021

Lekker man dit

Saskia van Vlaanderen-Kanij
26 november 2021

de kwaliteit was zoals gebruikelijk goed, helaas werd de door mij om 16.59 uur bestelde maaltijd pas om 18.59 bezorgd terwijl ik een bezorgtijd kon kiezen (en had gekozen) van 1800 uur. erg jammer. als het dan zo druk is zet dan de mogelijkheid tot het kiezen van een bezorgtijd uit. de mededeling dat bezorging tot 75 minuten kon duren kwam ook al niet uit.

J
26 november 2021

Zelden zo lang gewacht op een matige bestelling. daarbij was het personeel aan de telefoon allerminst gemotiveerd om vragen te beantwoorden. +/- 2 uur wachten op je eten is gewoon te lang.

Kuiper
25 november 2021

Bezorging was erg laat maar eten was warm en lekker

René Pors
25 november 2021

Pizza besteld met extra champignons bevatte er geen! Jammer.

Albert
25 november 2021

Maaltijden en Pizza waren weer van hoge kwaliteit

F.de Jong
25 november 2021

Pizza kwam na 1 uur en een kwartier en was lauwwarm. Kaas smaakte als gummi.

M Lako
24 november 2021

Om half zes besteld om zeven uur gebracht en dan ook niet meer warm 🥵 Viel deze keer zwaar tegen, helaas!

Marieke
24 november 2021

Zoals altijd goed eten en snelle bezorging

Conny Dekkers
23 november 2021

Vandaag heerlijk gegeten met mijn 10 collega's. De bezorger was prima op de afgesproken tijd, zeer behulpzaam en vriendelijk. Het eten was vers, warm en erg lekker.

Bart
22 november 2021

weer uitstekende kwaliteit; maaltijden werden redelijk vlot bezorgd (voor een zondagavond) en waren goed warm. verder niets op aan te merken, gewoon goed. tot de volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Os
22 november 2021

Weer langer moeten wachten van meer dan een half uur dan de aan gegeven tijd. Ga maar weer bellen.. Heb medelijden met de bezorgers die daar niks aan kunnen doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

N.
21 november 2021

Mindere kwaliteit dan ik gewend ben van ze. Pasta al olio veel te veel olijven, grote penne maar minder en weinig smaak anders dan pittig. Pizza bodem dikker dan normaal (dun en krokant)

Henk Janse
20 november 2021

Jammer van de wachttijd. Om 17.21 uur besteld voor levering om 19.15 uur. De pizza's werden om 19.50 gebracht. Ook niet meer super warm, en dat is echt jammer. De smaak en uiterlijke verzorging van de pizza's waren goed en smakelijk.

Reactie van La Piazza

Beste dat de bestelling te laat is bezorgd dat komt door de lockdown alle gasten moeten 20:00 uur uit het restaurant dat komt er op neer dat de druk nog groter is in de keuken en bezorgers als normaal Dat de pizza koud/lauw geleverd word moeten we gaan onderzoeken hoe dit komt het weer speelt hier zeker in mee. Groetjes jowi^

Diada verhageb
20 november 2021

Super heerlijk weer

Peter
20 november 2021

Heerlijke pizza's. Echt een aanrader

Regina
20 november 2021

Snelle levering lekkere en goed warme calzone

Arnold Salij
19 november 2021
JA de Geus
18 november 2021

Wederom een nagenoeg koude pizza. Afstand Slotplein-Fuutlaan max 5 minuten. Vorige keer een smoes over een open Algerabrug en een auto met pech. Sterke twijfels bij een mogelijk volgende bestelling….

Ed Berendsen
17 november 2021

Deze pizza’s vonden we tegen vallen niet goed belegd terwijl we nog extra’s erop hadden besteld, Ik moet zeggen dat we de vorige keer dezelfde bestelling hadden en die was uit de kunst, misschien een andere kok?

Robun
16 november 2021

Lekker eten en optijd bezorgd

Blok
14 november 2021

Onze favoriet is de pizza pesto mozzarella even smakelijk als altijd. Eten is goed warm en bezorgtijd is wat langer maar dat heb je er dan voor over.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frans Gubbi
14 november 2021
Monique
13 november 2021

Prima!!!

Fer
13 november 2021

Taaie pizza en droge spiezen . En dat voor veel geld .. ga hier nooit meer bestellen

Reactie van La Piazza

We hebben u een e-mail gestuurd mvg

J.P.Heeneman
13 november 2021
Jens
12 november 2021

Pizza lauw, pas bezorgd na 85 min na bestellen.

Reactie van La Piazza

Beste de schattingstijd was gisteren tussen 30-75 minuten dit is een schattingstijd, het kan iets langer duren u heeft hiermee 55 minuten gewacht, als u dat te lang vindt kunt u de bestelling annuleren of komen ophalen groetjes

Ronnella Snoek
12 november 2021

Het eten was goed alleen was het bijna koud toen we het kregen. Dat had beter gekund

Reactie van La Piazza

Beste ronella wij gaan bespreken hoe dit heeft kunnen gebeuren bedankt

Strale
11 november 2021
M&W
11 november 2021

De kwaliteit van de gerechten is prima. Helaas is de planning van de bezorging (nog steeds!) niet wat wordt beloofd in de bevestigingsmail: ruim anderhalf uur in plaats van drie kwartier. Nog steeds is het argument 'het is erg druk'. Misschien is zelf ophalen beter, want we hebben de indruk dat die wachtenden voorgaan op de bezorgbestellingen. Dat was ook zo toen we vaak in het restaurant aten en ook redelijk lang moesten wachten. Het wachten daar is in een andere setting, dus is niet zo erg. Het lange wachten thuis wordt op een gegeven moment irriterend.

Reactie van La Piazza

Beste u heeft een schattingstijd gekregen tussen 45-90 minuten dat wil zeggen dat wij ons best doen om op dat tijdstip te leveren Mvg

B. Martin
10 november 2021

Voor het eerst besteld. Precies op de ingeschatte tijd door een vriendelijke man bezorgd. Pizza's goed warm & lekker. Voor herhaling vatbaar. Alhoewel? Ook maar eens het restaurant uitproberen?

Anoniem
10 november 2021
Jasper
10 november 2021

Eten was goed van smaak en lekker warm. Van te voren een tijd opgegeven wanneer ik het eten wilde hebben en dat werd stipt op tijd bezorg, heel fijn. Bedankt!

Leo
8 november 2021

Pizza koud, pasta koud. Bezorging 15 minuten later dan beloofd. Kortom een zeer slechte prestatie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harry
7 november 2021

Was wat telaat maar het eten was voortreffelijk

Reactie van La Piazza

we doen ons best om zsm te bezorgen onze schattingstijd op uw moment was 30-75 minuten wij hebben de bestelling afgeleverd in de laatste minuten van de schattingstijd Mvg jowi^

Marte
6 november 2021

Vergeleken met eerdere keren dit keer niet lekker. Truffelroomsaus voornamelijk room en heel vet, de truffelsmaak was ver te zoeken. De tiramisu/lange vingers in de tiramisu was droog. Jammer. Bezorging was volgens afspraak en prima.

A H
5 november 2021

2 pizza's besteld, super lekker. Helaas wel te laat, maar was druk op de weg. 18u gewenst, kwam 18.30. Bij beide pizza extra toppings gekozen, maar eigenlijk waren die ver te zoeken.. verder waren de pizza's wel echt lekker.

Anoniem
4 november 2021
Manuela
3 november 2021
Linda
1 november 2021

Heerlijke Pizza's We hebben heerlijk gegeten Ik kan het iedereen aanbevelen

De groot
1 november 2021

Super zoals altijd

Casper
1 november 2021

Pizza lauwwarm en taai. Jammer ben beter gewend van la piazza. Ook lang gewacht meer dan anderhalf uur. Erg jammer

Eb
1 november 2021

Pizza helaas koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van der Werf
1 november 2021

Heb al telefonisch contact opgenomen. Dit keer waren de pizza's echt slecht belegd. Terwijl ze altijd prima zijn. Maar heb Fatima gesproken en het wordt goed gemaakt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van La Piazza

Opgelost

Ad verschuren
1 november 2021

Zoals altijd prima optijd en heerlijke pizza’s

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sterkenburg
31 oktober 2021
Thom
30 oktober 2021

Lekkere grote pizza, ik zit vol!

MK
30 oktober 2021

Pizza's waren deze keer eigenlijk niet zo lekker als we gewend waren. Ze waren erg taai en niet zo warm meer. We hopen dat dit een eenmalige gebeurtenis was. Tot vandaag waren altijd erg tevreden.

Cheralde
30 oktober 2021

Gyros in de calzone smaakte niet goed. Kip calzone was wel goed zoals altijd. Ook de pistache ijs was lekker en goed gevuld bakje. De bezorging duurde 1,5 uur dat is langer dan normaal maar erg vriendelijke bezorger.

Reactie van La Piazza

Beste lezer kunt u specificeren in een e-mail wat u niet goed vindt? u krijgt een schattingstijd in de bevestiging mail hoelang de bezorging duurt fiets bezorgers zijn gister niet komen opdagen ivm het weer dit is waarom u langer heeft gewacht dan normaal groetjes jowi

John
30 oktober 2021

pizza calzone word steeds kleiner en vulling steeds minder

Reactie van La Piazza

Beste lezer onze maten blijven gelijk het kan zijn dat het wat kleiner was het blijft tenslotte mensen werk groetjes jowi^

Maarten
28 oktober 2021

Pizza was top...goeie chef in de keuken 💯

JS
27 oktober 2021

Heerlijke pizza’s, pasta’s, lasagne. Snelle service en op tijd.

Melanie
26 oktober 2021

Altijd Lekker!!!! En klantvriendelijk! La Piazza it is!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JD
24 oktober 2021
Jolanda
24 oktober 2021

Pizza was prima maar bijna 2 uur moeten wachten op bezorging. .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van La Piazza

Beste klant als u een bestelling plaatst ziet u ook een schattingstijd dat word bijgesteld met de drukte voor vragen kunt u contact opnemen groetjes jowi

Renniers
23 oktober 2021

Prima in orde. Was goed en lekker warm en op tijd gebracht.

Dewi
23 oktober 2021

Eten was goed, krokante frietjes erbij. Jammer dat ik voor € 1.50 topping heb betaald en niet gekregen.

Reactie van La Piazza

We zullen contact met u opnemen

E wouters
22 oktober 2021

Was weer lekker maar uurtje was best lang

M de Groot
22 oktober 2021

Snelle en nette bezorging en heerlijke warme pizza's

Maggie Arens
22 oktober 2021

Lekker zoals altijd. Vriendelijke bezorger.

Ellen Jonkergouw
21 oktober 2021

Vandaag eten bestelt voor 2 personen. Bestelt om 17:50 en het eten pas na 2 uur (en bellen naar het restaurant) ons eten ontvangen. Voortaan bestellen we toch ergens anders!

H D
21 oktober 2021

Heerlijk ik heb genoten!

Van der Meide
21 oktober 2021

1 uur en 3 kwartier moeten wachten!! Schandalig

Reactie van La Piazza

Door de werkzaamheden aan de algerabrug en een auto met pech op de Abraham van rijkevorselweg stond het verkeer vast waardoor onze bezorgers vertraging hebben opgelopen in het verwerken van de bestellingen onze excuses hiervoor jowi^

Sterkenburg
21 oktober 2021

Salade en pizza Quattro statone besteld eerst kwam salade geen pizza pizza kwam 5 min later alleen de verkeerde ansjovis en olijven 😖😖en dat lust ik niet

Reactie van La Piazza

Is dit met u opgelost? Jowi^

De Geus
21 oktober 2021

Ruim een uur gewacht en opnieuw moeten bellen. Men was de bestelling vergeten.

Nini
21 oktober 2021

Helaas is de smaak en vulling van de lasagne niet constant. Gisteren weer besteld, bechamelsaus was niet te vinden en de lasagne bestond merendeels uit een dikke laag kaas, en de saus was aan de zoute kant. Was teleurstellend.

Reactie van La Piazza

Ik zal dit bespreken met het team groetjes

C. Schmets
21 oktober 2021

Het bestelde was prima!! Bezorging keurig!!!

Delwel
18 oktober 2021
Rudolf
17 oktober 2021

Wij bestellen met regelmaat... Enige opmerking is dat de friet ook nu weer niet crunchie is. Volgende keren weer wel?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marion
17 oktober 2021

Pizza's waren weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A. Boden
17 oktober 2021

de bestelling kwam op tijd, zoals gewoonlijk heerlijk gegeten

Maggie Arens
17 oktober 2021
Bart
17 oktober 2021

weer prima!

Leen
15 oktober 2021

Prima alles goed heet dat vindt ik belangrijk goed gedaan

Ingenhoes
15 oktober 2021

prettige bezorger, vriendelijk en vlot, pizza warm en lekker

Bonne
15 oktober 2021

Heerlijke pizza’s , alles goed warm en snel bezorgd!

Jan
13 oktober 2021

Snel bezorgd. Goed warm, goed belegd. Heerlijke pizza.

PP
13 oktober 2021

De pizza's zelf waren weer super. Echter ik heb nu al een paar keer saus erbij besteld, maar deze zit er vaak niet bij. Afgelopen keer dus ook niet. Deze bestel ik dan ook maar niet meer. De volgende keer haal ik de pizza's liever zelf, dan zijn ze toch nog warmer als ik thuis kom.

Renniers
10 oktober 2021

Prima maaltijd, goed warm. Voor herhaling !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michael W
10 oktober 2021

Beste pizza van Capelle en altijd in het aangegeven tijdsvenster

hans
10 oktober 2021

Op de pizza tonijn zat wel weinig tonijn

Mark
10 oktober 2021

Het waren twee heerlijke pizza’s we hadden een pizza pollo en een pollo Hawaï met extra paprika De pizza’s waren goed van smaak en de pizza’s hadden goed brood/ korst de bezorging duurde wel even

Reactie van La Piazza

Bedankt jowi^

Jackie
9 oktober 2021

Ruim 2 uur gewacht. 2x telefonisch contact gehad, pizza zou binnen 5 min. De deur uit gaan. Half uur later nog niks ontvangen. Eenmaal aangekomen. Pizza’s lauw warm.

Reactie van La Piazza

Beste, we zullen deze feedback meenemen en kijken wat er verbeterd en mis is gegaan in de communicatie excuses hiervoor! Jowi^

Sonja
9 oktober 2021
Reactie van La Piazza

Bedankt voor uw feedback! Jowi^

E. B
4 oktober 2021

Korst was helaas niet knapperig meer. Waarschijnlijk te lang in de auto rond gereden ermee waardoor de pizza's ook flink afgekoeld waren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van La Piazza

Bericht gestuurd

Conny
4 oktober 2021

Kwaliteit van het eten was weer prima. Dit keer was alles niet heel erg warm dat was jammer. De bezorger weer super vriendelijk, helaas kregen wij de bestelling pas na 85 minuten. Het was blijkbaar een drukke zondag, voortaan maar doorde week bestellen dan is de bezorgtijd korter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van La Piazza

Bericht gestuurd

HarryBakker
3 oktober 2021

Keurig op tijd bezorgd en was perfect

Reactie van La Piazza

Bedankt jowi^

George
2 oktober 2021
Ria
1 oktober 2021

Bestelling mooi op tijd. Pizaas waren prima. Ik had 2 bakjes knoflooksaus erbij besteld maar die waren niet geleverd

A.J.
30 september 2021

Ik had gevraagd om dunne(re) bodem en meestal lukt dat goed. Deze keer helaas niet. We vonden de pizza zelfs een beetje taai!

Reactie van La Piazza

We doen ons best om uw wensen te vervullen dat is helaas soms niet mogelijk met drukte

Charles
30 september 2021

Heerlijk gegeten! Pizza heerlijke verse bodem. Pasta tartuffo met osehaas ook voortreffelijk!

Hans van den Boomgaard
30 september 2021

Prima pizza’s op tijd bezorgd

Wim
30 september 2021

Goede pizza en snelle levering

Sonja
30 september 2021
Roy Albersen
29 september 2021

De Pizza was weer heerlijk.

Bianca
29 september 2021
Bart
28 september 2021

weer super smakelijke ruim bemeten maaltijden (Grieks), niets op aan te merken en redelijk vlotte bezorging (voor een zondagavond). Kortom: uitstekend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Renniers
26 september 2021

Heerlijk gegeten. Mooi mals vlees. Voor herhaling !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Seip
25 september 2021

Weinig voor de prijs patat was bagger vet gewoon goor

Reactie van La Piazza

Beste, u krijgt circa 320gram vlees + zak patat + knoflooksaus + tzatziki + salade + een broodje indien voorradig? U schrijft dat de patat vet is de patat wordt in de friteuse gebakken en komt niet uit de oven Met vriendelijke groet, ^jowi

Jaap
25 september 2021

Heerlijke maaltijd, goed op temperatuur. Brood en salades maken het af.

H D
22 september 2021
Caren
22 september 2021
Martin
22 september 2021

Goede en snelle levering En een lekker pizza.

Conny
22 september 2021

Pizza's en pasta waren heerlijk van smaak. Alles was goed warm .