Beoordelingen van La Piazza Capelle aan den IJssel

Recente recensies

4.0
Nicky
27 november 2021

Eten kwam een uur te laat. Eten was wel warm en zoals altijd erg lekker.

Izzapizza
27 november 2021

Lekker man dit

Saskia van Vlaanderen-Kanij
26 november 2021

de kwaliteit was zoals gebruikelijk goed, helaas werd de door mij om 16.59 uur bestelde maaltijd pas om 18.59 bezorgd terwijl ik een bezorgtijd kon kiezen (en had gekozen) van 1800 uur. erg jammer. als het dan zo druk is zet dan de mogelijkheid tot het kiezen van een bezorgtijd uit. de mededeling dat bezorging tot 75 minuten kon duren kwam ook al niet uit.

J
26 november 2021

Zelden zo lang gewacht op een matige bestelling. daarbij was het personeel aan de telefoon allerminst gemotiveerd om vragen te beantwoorden. +/- 2 uur wachten op je eten is gewoon te lang.

Kuiper
25 november 2021

Bezorging was erg laat maar eten was warm en lekker

René Pors
25 november 2021

Pizza besteld met extra champignons bevatte er geen! Jammer.

Albert
25 november 2021

Maaltijden en Pizza waren weer van hoge kwaliteit

F.de Jong
25 november 2021

Pizza kwam na 1 uur en een kwartier en was lauwwarm. Kaas smaakte als gummi.

M Lako
24 november 2021

Om half zes besteld om zeven uur gebracht en dan ook niet meer warm 🥵 Viel deze keer zwaar tegen, helaas!

Marieke
24 november 2021

Zoals altijd goed eten en snelle bezorging

Conny Dekkers
23 november 2021

Vandaag heerlijk gegeten met mijn 10 collega's. De bezorger was prima op de afgesproken tijd, zeer behulpzaam en vriendelijk. Het eten was vers, warm en erg lekker.

Bart
22 november 2021

weer uitstekende kwaliteit; maaltijden werden redelijk vlot bezorgd (voor een zondagavond) en waren goed warm. verder niets op aan te merken, gewoon goed. tot de volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Os
22 november 2021

Weer langer moeten wachten van meer dan een half uur dan de aan gegeven tijd. Ga maar weer bellen.. Heb medelijden met de bezorgers die daar niks aan kunnen doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

N.
21 november 2021

Mindere kwaliteit dan ik gewend ben van ze. Pasta al olio veel te veel olijven, grote penne maar minder en weinig smaak anders dan pittig. Pizza bodem dikker dan normaal (dun en krokant)

Henk Janse
20 november 2021

Jammer van de wachttijd. Om 17.21 uur besteld voor levering om 19.15 uur. De pizza's werden om 19.50 gebracht. Ook niet meer super warm, en dat is echt jammer. De smaak en uiterlijke verzorging van de pizza's waren goed en smakelijk.

Reactie van La Piazza

Beste dat de bestelling te laat is bezorgd dat komt door de lockdown alle gasten moeten 20:00 uur uit het restaurant dat komt er op neer dat de druk nog groter is in de keuken en bezorgers als normaal Dat de pizza koud/lauw geleverd word moeten we gaan onderzoeken hoe dit komt het weer speelt hier zeker in mee. Groetjes jowi^

Diada verhageb
20 november 2021

Super heerlijk weer

Peter
20 november 2021

Heerlijke pizza's. Echt een aanrader

Regina
20 november 2021

Snelle levering lekkere en goed warme calzone

Arnold Salij
19 november 2021
JA de Geus
18 november 2021

Wederom een nagenoeg koude pizza. Afstand Slotplein-Fuutlaan max 5 minuten. Vorige keer een smoes over een open Algerabrug en een auto met pech. Sterke twijfels bij een mogelijk volgende bestelling….

Ed Berendsen
17 november 2021

Deze pizza’s vonden we tegen vallen niet goed belegd terwijl we nog extra’s erop hadden besteld, Ik moet zeggen dat we de vorige keer dezelfde bestelling hadden en die was uit de kunst, misschien een andere kok?

Robun
16 november 2021

Lekker eten en optijd bezorgd

Blok
14 november 2021

Onze favoriet is de pizza pesto mozzarella even smakelijk als altijd. Eten is goed warm en bezorgtijd is wat langer maar dat heb je er dan voor over.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frans Gubbi
14 november 2021
Monique
13 november 2021

Prima!!!

Fer
13 november 2021

Taaie pizza en droge spiezen . En dat voor veel geld .. ga hier nooit meer bestellen

Reactie van La Piazza

We hebben u een e-mail gestuurd mvg

J.P.Heeneman
13 november 2021
Jens
12 november 2021

Pizza lauw, pas bezorgd na 85 min na bestellen.

Reactie van La Piazza

Beste de schattingstijd was gisteren tussen 30-75 minuten dit is een schattingstijd, het kan iets langer duren u heeft hiermee 55 minuten gewacht, als u dat te lang vindt kunt u de bestelling annuleren of komen ophalen groetjes

Ronnella Snoek
12 november 2021

Het eten was goed alleen was het bijna koud toen we het kregen. Dat had beter gekund

Reactie van La Piazza

Beste ronella wij gaan bespreken hoe dit heeft kunnen gebeuren bedankt

Strale
11 november 2021
M&W
11 november 2021

De kwaliteit van de gerechten is prima. Helaas is de planning van de bezorging (nog steeds!) niet wat wordt beloofd in de bevestigingsmail: ruim anderhalf uur in plaats van drie kwartier. Nog steeds is het argument 'het is erg druk'. Misschien is zelf ophalen beter, want we hebben de indruk dat die wachtenden voorgaan op de bezorgbestellingen. Dat was ook zo toen we vaak in het restaurant aten en ook redelijk lang moesten wachten. Het wachten daar is in een andere setting, dus is niet zo erg. Het lange wachten thuis wordt op een gegeven moment irriterend.

Reactie van La Piazza

Beste u heeft een schattingstijd gekregen tussen 45-90 minuten dat wil zeggen dat wij ons best doen om op dat tijdstip te leveren Mvg

B. Martin
10 november 2021

Voor het eerst besteld. Precies op de ingeschatte tijd door een vriendelijke man bezorgd. Pizza's goed warm & lekker. Voor herhaling vatbaar. Alhoewel? Ook maar eens het restaurant uitproberen?

Anoniem
10 november 2021
Jasper
10 november 2021

Eten was goed van smaak en lekker warm. Van te voren een tijd opgegeven wanneer ik het eten wilde hebben en dat werd stipt op tijd bezorg, heel fijn. Bedankt!

Leo
8 november 2021

Pizza koud, pasta koud. Bezorging 15 minuten later dan beloofd. Kortom een zeer slechte prestatie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harry
7 november 2021

Was wat telaat maar het eten was voortreffelijk

Reactie van La Piazza

we doen ons best om zsm te bezorgen onze schattingstijd op uw moment was 30-75 minuten wij hebben de bestelling afgeleverd in de laatste minuten van de schattingstijd Mvg jowi^

Marte
6 november 2021

Vergeleken met eerdere keren dit keer niet lekker. Truffelroomsaus voornamelijk room en heel vet, de truffelsmaak was ver te zoeken. De tiramisu/lange vingers in de tiramisu was droog. Jammer. Bezorging was volgens afspraak en prima.

A H
5 november 2021

2 pizza's besteld, super lekker. Helaas wel te laat, maar was druk op de weg. 18u gewenst, kwam 18.30. Bij beide pizza extra toppings gekozen, maar eigenlijk waren die ver te zoeken.. verder waren de pizza's wel echt lekker.

Anoniem
4 november 2021
Manuela
3 november 2021
Linda
1 november 2021

Heerlijke Pizza's We hebben heerlijk gegeten Ik kan het iedereen aanbevelen

De groot
1 november 2021

Super zoals altijd

Casper
1 november 2021

Pizza lauwwarm en taai. Jammer ben beter gewend van la piazza. Ook lang gewacht meer dan anderhalf uur. Erg jammer

Eb
1 november 2021

Pizza helaas koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van der Werf
1 november 2021

Heb al telefonisch contact opgenomen. Dit keer waren de pizza's echt slecht belegd. Terwijl ze altijd prima zijn. Maar heb Fatima gesproken en het wordt goed gemaakt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van La Piazza

Opgelost

Ad verschuren
1 november 2021

Zoals altijd prima optijd en heerlijke pizza’s

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sterkenburg
31 oktober 2021
Thom
30 oktober 2021

Lekkere grote pizza, ik zit vol!

MK
30 oktober 2021

Pizza's waren deze keer eigenlijk niet zo lekker als we gewend waren. Ze waren erg taai en niet zo warm meer. We hopen dat dit een eenmalige gebeurtenis was. Tot vandaag waren altijd erg tevreden.

Cheralde
30 oktober 2021

Gyros in de calzone smaakte niet goed. Kip calzone was wel goed zoals altijd. Ook de pistache ijs was lekker en goed gevuld bakje. De bezorging duurde 1,5 uur dat is langer dan normaal maar erg vriendelijke bezorger.

Reactie van La Piazza

Beste lezer kunt u specificeren in een e-mail wat u niet goed vindt? u krijgt een schattingstijd in de bevestiging mail hoelang de bezorging duurt fiets bezorgers zijn gister niet komen opdagen ivm het weer dit is waarom u langer heeft gewacht dan normaal groetjes jowi

John
30 oktober 2021

pizza calzone word steeds kleiner en vulling steeds minder

Reactie van La Piazza

Beste lezer onze maten blijven gelijk het kan zijn dat het wat kleiner was het blijft tenslotte mensen werk groetjes jowi^

Maarten
28 oktober 2021

Pizza was top...goeie chef in de keuken 💯

JS
27 oktober 2021

Heerlijke pizza’s, pasta’s, lasagne. Snelle service en op tijd.

Melanie
26 oktober 2021

Altijd Lekker!!!! En klantvriendelijk! La Piazza it is!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JD
24 oktober 2021
Jolanda
24 oktober 2021

Pizza was prima maar bijna 2 uur moeten wachten op bezorging. .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van La Piazza

Beste klant als u een bestelling plaatst ziet u ook een schattingstijd dat word bijgesteld met de drukte voor vragen kunt u contact opnemen groetjes jowi

Renniers
23 oktober 2021

Prima in orde. Was goed en lekker warm en op tijd gebracht.

Dewi
23 oktober 2021

Eten was goed, krokante frietjes erbij. Jammer dat ik voor € 1.50 topping heb betaald en niet gekregen.

Reactie van La Piazza

We zullen contact met u opnemen

E wouters
22 oktober 2021

Was weer lekker maar uurtje was best lang

M de Groot
22 oktober 2021

Snelle en nette bezorging en heerlijke warme pizza's

Maggie Arens
22 oktober 2021

Lekker zoals altijd. Vriendelijke bezorger.

Ellen Jonkergouw
21 oktober 2021

Vandaag eten bestelt voor 2 personen. Bestelt om 17:50 en het eten pas na 2 uur (en bellen naar het restaurant) ons eten ontvangen. Voortaan bestellen we toch ergens anders!

H D
21 oktober 2021

Heerlijk ik heb genoten!

Van der Meide
21 oktober 2021

1 uur en 3 kwartier moeten wachten!! Schandalig

Reactie van La Piazza

Door de werkzaamheden aan de algerabrug en een auto met pech op de Abraham van rijkevorselweg stond het verkeer vast waardoor onze bezorgers vertraging hebben opgelopen in het verwerken van de bestellingen onze excuses hiervoor jowi^

Sterkenburg
21 oktober 2021

Salade en pizza Quattro statone besteld eerst kwam salade geen pizza pizza kwam 5 min later alleen de verkeerde ansjovis en olijven 😖😖en dat lust ik niet

Reactie van La Piazza

Is dit met u opgelost? Jowi^

De Geus
21 oktober 2021

Ruim een uur gewacht en opnieuw moeten bellen. Men was de bestelling vergeten.

Nini
21 oktober 2021

Helaas is de smaak en vulling van de lasagne niet constant. Gisteren weer besteld, bechamelsaus was niet te vinden en de lasagne bestond merendeels uit een dikke laag kaas, en de saus was aan de zoute kant. Was teleurstellend.

Reactie van La Piazza

Ik zal dit bespreken met het team groetjes

C. Schmets
21 oktober 2021

Het bestelde was prima!! Bezorging keurig!!!

Delwel
18 oktober 2021
Rudolf
17 oktober 2021

Wij bestellen met regelmaat... Enige opmerking is dat de friet ook nu weer niet crunchie is. Volgende keren weer wel?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marion
17 oktober 2021

Pizza's waren weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A. Boden
17 oktober 2021

de bestelling kwam op tijd, zoals gewoonlijk heerlijk gegeten

Maggie Arens
17 oktober 2021
Bart
17 oktober 2021

weer prima!

Leen
15 oktober 2021

Prima alles goed heet dat vindt ik belangrijk goed gedaan

Ingenhoes
15 oktober 2021

prettige bezorger, vriendelijk en vlot, pizza warm en lekker

Bonne
15 oktober 2021

Heerlijke pizza’s , alles goed warm en snel bezorgd!

Jan
13 oktober 2021

Snel bezorgd. Goed warm, goed belegd. Heerlijke pizza.

PP
13 oktober 2021

De pizza's zelf waren weer super. Echter ik heb nu al een paar keer saus erbij besteld, maar deze zit er vaak niet bij. Afgelopen keer dus ook niet. Deze bestel ik dan ook maar niet meer. De volgende keer haal ik de pizza's liever zelf, dan zijn ze toch nog warmer als ik thuis kom.

Renniers
10 oktober 2021

Prima maaltijd, goed warm. Voor herhaling !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michael W
10 oktober 2021

Beste pizza van Capelle en altijd in het aangegeven tijdsvenster

hans
10 oktober 2021

Op de pizza tonijn zat wel weinig tonijn

Mark
10 oktober 2021

Het waren twee heerlijke pizza’s we hadden een pizza pollo en een pollo Hawaï met extra paprika De pizza’s waren goed van smaak en de pizza’s hadden goed brood/ korst de bezorging duurde wel even

Reactie van La Piazza

Bedankt jowi^

Jackie
9 oktober 2021

Ruim 2 uur gewacht. 2x telefonisch contact gehad, pizza zou binnen 5 min. De deur uit gaan. Half uur later nog niks ontvangen. Eenmaal aangekomen. Pizza’s lauw warm.

Reactie van La Piazza

Beste, we zullen deze feedback meenemen en kijken wat er verbeterd en mis is gegaan in de communicatie excuses hiervoor! Jowi^

Sonja
9 oktober 2021
Reactie van La Piazza

Bedankt voor uw feedback! Jowi^

E. B
4 oktober 2021

Korst was helaas niet knapperig meer. Waarschijnlijk te lang in de auto rond gereden ermee waardoor de pizza's ook flink afgekoeld waren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van La Piazza

Bericht gestuurd

Conny
4 oktober 2021

Kwaliteit van het eten was weer prima. Dit keer was alles niet heel erg warm dat was jammer. De bezorger weer super vriendelijk, helaas kregen wij de bestelling pas na 85 minuten. Het was blijkbaar een drukke zondag, voortaan maar doorde week bestellen dan is de bezorgtijd korter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van La Piazza

Bericht gestuurd

HarryBakker
3 oktober 2021

Keurig op tijd bezorgd en was perfect

Reactie van La Piazza

Bedankt jowi^

George
2 oktober 2021
Ria
1 oktober 2021

Bestelling mooi op tijd. Pizaas waren prima. Ik had 2 bakjes knoflooksaus erbij besteld maar die waren niet geleverd

A.J.
30 september 2021

Ik had gevraagd om dunne(re) bodem en meestal lukt dat goed. Deze keer helaas niet. We vonden de pizza zelfs een beetje taai!

Reactie van La Piazza

We doen ons best om uw wensen te vervullen dat is helaas soms niet mogelijk met drukte

Charles
30 september 2021

Heerlijk gegeten! Pizza heerlijke verse bodem. Pasta tartuffo met osehaas ook voortreffelijk!

Hans van den Boomgaard
30 september 2021

Prima pizza’s op tijd bezorgd

Wim
30 september 2021

Goede pizza en snelle levering

Sonja
30 september 2021
Roy Albersen
29 september 2021

De Pizza was weer heerlijk.

Bianca
29 september 2021
Bart
28 september 2021

weer super smakelijke ruim bemeten maaltijden (Grieks), niets op aan te merken en redelijk vlotte bezorging (voor een zondagavond). Kortom: uitstekend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Renniers
26 september 2021

Heerlijk gegeten. Mooi mals vlees. Voor herhaling !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Seip
25 september 2021

Weinig voor de prijs patat was bagger vet gewoon goor

Reactie van La Piazza

Beste, u krijgt circa 320gram vlees + zak patat + knoflooksaus + tzatziki + salade + een broodje indien voorradig? U schrijft dat de patat vet is de patat wordt in de friteuse gebakken en komt niet uit de oven Met vriendelijke groet, ^jowi

Jaap
25 september 2021

Heerlijke maaltijd, goed op temperatuur. Brood en salades maken het af.

H D
22 september 2021
Caren
22 september 2021
Martin
22 september 2021

Goede en snelle levering En een lekker pizza.

Conny
22 september 2021

Pizza's en pasta waren heerlijk van smaak. Alles was goed warm .

Verhoef Holtmann
20 september 2021

Prima producten en vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michel
19 september 2021

Prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.G.Hofland
17 september 2021

Pizza op tijd bezorgt. Bezorger heel aardig.

Jan
17 september 2021

Zorgvuldig geleverd door vriendelijke bezorger. Perfecte pizza. Goed warm en goed gevuld. Lekker!

Manuel
14 september 2021

Heerlijk gegeten zoals altijd. Zeer snel bezorgd

Gonnie Klamer
13 september 2021

Was erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eva Kleijer-Braams
13 september 2021
Peter van Dop
12 september 2021

Heel fijn restaurant en lekkere gerechten. Helaas komt het regelmatig voor dat de levering niet 100% klopt met de bestelling. Ook is bellen en afhalen vaak n stuk sneller dan laten bezorgen. Vanwege de kwaliteit van t eten toch echt n aanrader :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Meijer
12 september 2021

Lauwe patat, de helft niet gekregen, na gebeld te hebben en deze madam de Hoorn gewoon oplegde en na een uur komt de bezorger met de groente en weer lauwe patat, je krijg de bedrijfsleiding niet te spreken, dus nooit meer eten bestellen daar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Steve
9 september 2021
Chantal
8 september 2021

Bezorging was snel, pizza was lekker.Alleen we hadden spiezen ossenhaas maar die waren helemaal doorbakken. Het was heel erg taai.Jammer want het is niet goedkoop

Bart
6 september 2021

gewoon weer uitstekend; deze keer ook vlotte bezorging.

Storm
5 september 2021

Zoals altijd erg lekker gegeten. En dank voor de correctie van de mayonaise die ik de vorige keer niet had gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mirjam
5 september 2021
Jeroen Van Tol
4 september 2021

Altijd lekker eten, altijd warm bezorgd en vrijwel altijd op tijd. Ik kan ze van harte aanbevelen!

G van Rossem
4 september 2021

Heerlijke pizza-snel bezorgd

H S
4 september 2021

Gewoonweg heerlijk en warm .

AG
4 september 2021

Geen

Dini
3 september 2021

Zoals altijd weer lekker.

Jasper
3 september 2021

Zoals altijd perfect. Bestellen hier al jaren nog nooit klachten gehad.

Arie Groeneveld
1 september 2021
Vro
31 augustus 2021

Het duurde ruim een uur voordat het er was. Op zich kan dat gebeuren. Bij beide pizza's hebben we aangegeven: zonder champignons. De één had helaas wel champignons, de andere niet. Omdat het al aan de late kant bezorgd werd, hadden we geen tijd meer er iets aan te laten doen. Hebben ze er daarom maar gewoon afgeplukt. Hopelijk volgende keer beter. Smaak was overigens zoals altijd helemaal prima!

Reactie van La Piazza

U hebt gelijk bedankt voor het melden we zullen volgende keer beter opletten! ^jowi

R. Paays
31 augustus 2021

Voor de lekkerste pizza ga je naar La Piazza.

Reactie van La Piazza

❤️

Joop Regoord
30 augustus 2021

Binnen het uur bezorgd en top kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Venderbos
30 augustus 2021

Bestelling werd ruim te laat bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elly
30 augustus 2021

Het eten werd 40 minuten te laat afgeleverd. Na een telefoontje kwam het na een kwartier. Het eten was vrij smakeloos en wij zullen dan ook niet meer reserveren. Wij hadden 4 verschillende dingen en er was niks er bij wat echt lekker was. Zelfs aan de bij bestelde salades zat weinig smaak en smaakte waterig. Jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

wd
28 augustus 2021

Bestelling 3x pasta 1x pizza. Alles conform verwachting op basis van tevredenheid over inmiddels regelmatige bestellingen gedurende de afgelopen 10-15 jaar. Op één schoonheidsfoutje na. De pizza was zonder champignons besteld en werd geleverd mét champignons. Verder alles prima :)

Reactie van La Piazza

Beste wd ik heb even de bestelling nagelopen maar ik zie nergens dat u zonder champignons heeft aangevinkt groetjes ^jowi

Jolanda
28 augustus 2021

Vriendelijke bezorger & lekkere pizza’s

Renniers
26 augustus 2021

Goed verzorgd, ruim voldoende en goed warm.

Broekhuizen
26 augustus 2021

Altijd heerijk eten, vlees is van topkwaliteit. Kan niet wachten tot het restaurant weer open gaat.

Reactie van La Piazza

Bedankt Zeer binnenkort gaan we weer open! ^jowi

Verhoef
24 augustus 2021
Roy Albersen
24 augustus 2021

De beste Pizza van heel Capelle.

Reactie van La Piazza

❤️

Manuela Kuiper
23 augustus 2021

Snel warm en lekker

Ed
22 augustus 2021

Smaakte weer voortreffelijk zoals altijd. Bezorging was ook prima.

Kelly
20 augustus 2021

Netjes bezorgd, keurig! En de pizza was toppie!!

E Otte
20 augustus 2021

Heerlijke pizza!!

Nikita
20 augustus 2021
Maggie Arens
20 augustus 2021

Echt de beste pizza's

Seip
19 augustus 2021

Duurde heel lang alsof het vergeten was tot ik belde werd er na 10 minuten aangebeld

Wevers
18 augustus 2021

Alles was perfect met snelle bezorging

Sonja
18 augustus 2021

Omdat ik aangaf dat ik pasta besteld had, liep de bezorger terug. Om de juiste bestelling te geven.

H. Olthof
18 augustus 2021

Uitstekende pizza's, die precies op tijd bij ons werden afgeleverd.

Ad verschuren
15 augustus 2021

Was heerlijk en snel geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edith
15 augustus 2021
Reactie van La Piazza

Kunt uw feedback motiveren graag naar info@lapiazza.nl

Roy
13 augustus 2021

Het was weer heerlijk een echte Italiaanse Pizza.

Mirjam
12 augustus 2021

Op tijd bezorgd, alles nog goed warm en lekker gegeten. Pizza calzone en lekkere pasta uit de oven

Jerry
11 augustus 2021

Kwaliteit

Pat
9 augustus 2021

Weinig smaak, bestelde pasta was vergeten. Smaak pasta echt vreselijk. Niet voor herhaling

Reactie van La Piazza

Bedankt voor de feedback graag een e-mail sturen wat niet smaakte aan de pasta was de combinatie niet goed had het te weinig saus of smaak etc etc

E van Brummen
9 augustus 2021

Heerlijke pizza’s, vlotte bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Clay
8 augustus 2021

Calzone was top. Zoveel beter dan een pizza bij Domino's.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van La Piazza

❤️

Joost
6 augustus 2021

Heerlijke pizza’s en super snel geleverd!

Paul en Wil van der Laan
6 augustus 2021

Perfect

Tim
5 augustus 2021

Pizza was top

Verhoef Holtmann
5 augustus 2021

Lekker en vriendelijke bezorger goede product.

VBO
3 augustus 2021

Eten was heerlijk en snel bezorgd, portie pasta was echter veel te klein. Bakje zat niet vol helaas. Had nog honger.

Guus B.
2 augustus 2021

Zoals gewoonlijk de heerlijk warme pizza op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

B. Pijkeren
1 augustus 2021

Gewoon goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart
31 juli 2021

gewoon goed-uitstekende maaltijd loont de moeite van een beetje wachten. Tot de volgende keer........Aanbevolen.

Rob
31 juli 2021

Zeer goede Pizza, en snelle bezorging +++++

Herwegh
31 juli 2021

De pizza’s waren weer overheerlijk, maar als je 2 uur voor een specifieke bezorgtijd besteld en de levering is dan alsnog 25 minuten te laat, is wel wat teleurstellend.

Reactie van La Piazza

Hoi, Het is nu vakantieperiode en hebben minder personeel waardoor u wat langer moet wachten groetjes

Monique
30 juli 2021

Bestelling kwam 1 uur te laat en bovendien was de pizza lauw en daardoor niet smakelijk!

Reactie van La Piazza

Beste door de zomerperiode is er wat minder personeel dan normaal groetjes jowi^

Lichtendahl
27 juli 2021

Eindelijk weer eens pizza’s met verse producten op n echte Italiaanse manier bereid, geweldig!

maria
26 juli 2021

heerlijke calzone pizzas vlotte levering

Irma
24 juli 2021

Zo jammer! Goede pizza's hebben ze echt! Maar vaak te late bezorging (ondanks uren vooraf besteld!) En regelmatig komen ze koud aan. Zoals vanavond.

Erna Otte
21 juli 2021

Heerlijke pizza , en heel warm!!

Hofstede
21 juli 2021

Vrij laat bezorgd, de frites waren lauw. Jammer

AB
16 juli 2021

Prima kaart, geweldige keuzemogelijkheden, Grieks/Italiaans en dus veelzijdig. Erg lekker.

Anoniem
16 juli 2021

Wederom prima!

Marjo
14 juli 2021

Snel bezorgd. Nog lekker warm.

Bianca
14 juli 2021

Anderhalf uur moeten wachten. Waardeloos.

Ingrid
13 juli 2021

Perfect op tijd maar de pittigheid in de pizza proefde ik niet. Had krokanter gemogen, misschien te lang onderweg geweest? Had meer smaak aan mogen zitten. Bezorger was heel vrolijk.

Daniëlle
12 juli 2021

Super heet nog bij aankomst, dunne bodem, knapperige korst. Precies zoals pizza moet zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yuri Romer
11 juli 2021

Enige minpuntje van de app vind ik dat je je bestelling niet kan volgen. Ik kreeg een email dat mijn bestelling over 30-75 min bezorgd wordt. Dat vind ik te breed genomen. Uiteindelijk was ie er binnen 30 min, dus ik heb niks te klagen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van La Piazza

Als we de schattingstijd nog meer in korte dan kunnen we niet garanderen dat het binnen die tijd ook geleverd wordt daarom is het wat breder uitgetrokken we hebben rekening gehouden met files, ongevallen, stoplichten, weg werkzaamheden etc. ^jowi

Paul
11 juli 2021

Zoals altijd zeer lekker en vrij snel geleverd voor de zondagavond.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

GSc
10 juli 2021

Alweer een lekkere maaltijd! Ga zo door!

Dini
10 juli 2021

Op tijd geleverd, patatjes lekker knapperig en alles goed warm

Rianne Tetelepta
9 juli 2021

Tsja, wat kan ik zeggen... De lekkerste pizza's van Capelle en omgeving en bij gebrek aan tijd, of gewoonweg voor het gemak makkelijk thuisbezorgd.

Diana
5 juli 2021
Wouters
5 juli 2021

Was druk in huis even gebeld of snel gebracht kon worden 15 min 3 pizza s in huis en super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cindy
5 juli 2021

Bestel hier al jaren. Voorheen kreeg je goede stukken vlees (lams) en vandaag zat er per kotelet 1 a 2 happen op. Best jammer, want de smaak en kwaliteit is gewoon goed.

Reactie van La Piazza

Dit zullen we bespreken met het team. ^jowi

Gertit
5 juli 2021

Lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ed Berendsen
4 juli 2021

Vond deze keer vergeleken met eerdere pizza,s niet zo bijzonder weinig ham en salami erop vond het echt matig en die andere pizza zat haast geen ananas op

Reactie van La Piazza

Graag volgende keer gelijk bellen of een foto sturen zo kunnen we de pizza beoordelen maar dit zal ik ook bespreekbaar maken.

Erik
4 juli 2021

Het was niet bijzonder. De smaak was redelijk, maar wel wat zout.

Reactie van La Piazza

Wij verkopen dit product veel misschien volgende keer voor een andere pasta gaan 🤗? ^jowi

Tommy
2 juli 2021

Snel bezorgd door vriendelijke bezorger. Goede echte Italiaanse Pizza

Linda
2 juli 2021

Ik had een Calzone zonder Salami, met gehakt. Er zat geen gehakt in maar grove stukken vlees, soort shoarma. Niet lekker. Ik bestel vaker, normaal is het gewoon goed

Frans
1 juli 2021
Sonneveldt
1 juli 2021

Prima was heerlijk

Shadow
1 juli 2021

Wonderful quality

odilia streep
29 juni 2021

Heerlijke pizza, bezorging prima, lekker warm nog, tot de volgende keer

Valérie
27 juni 2021

Vandaag besteld, bezorger is langs geweest maar heeft niet fatsoenlijk aangebeld. Gebeld naar de zaak bezorger terug gekomen en wederom voor de deur gestaan en niet aangebeld, vanuit de gang gekeken tot er iemand aan de deur kwam staan. Bezorger wilde alweer weglopen. Mijn deurbel doet het overigens gewoon, maar niet als je er niet op drukt. Toen we het eten hadden was dit een grote teleurstelling, de pasta met truffel en ossenhaas smaakte enkel naar roomssaus en verder was er geen smaak te bekennen, voor de pasta met vier soorten kaas geld hetzelfde. De lasagne was wel erg lekker, maar dat maakte de rest zeker niet goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van La Piazza

Klacht in behandeling *jowi

M. Weulink
26 juni 2021

Was weer lekker als altijd!

Claudia
25 juni 2021

Ik had nog wat drinken bij besteld maar moest daar ook bezorgkosten over betalen en toen bleek ook nog dat het was vergeten. Uiteraard kreeg ik daar mijn geld weer van terug maar ik had liever het drinken. Bezorging duurde lang.

Lindenburg
25 juni 2021

Bestelling fout gegaan, kan gebeuren. Maar los het dan wel metjes op. Een nadat ik aangeheven had dat ik het verkeerde gerecht ontvangen had kreeg ik nog steeds niet het goede. Netjes zeggen we lossen het op, maar daar dan niet niet handelen. Toen maar afgezien van de gerecht. Je besteld ietscomdat je niet wil koken.....

Reactie van La Piazza

Opgelost *jowi

Zwaan
24 juni 2021
Ed
24 juni 2021

Moses kriebel, wat was dat weer lekker

F Geysendorpher
23 juni 2021

Vorige keer patat klef. Nu fantastische schotel en salade. Echt genoten.

Rob
23 juni 2021

Lasagne prima Pizza 4 kazen prima Penne met zeevruchten in tomatensaus vrij smaakloos, zelf moeten stoeien met zout en peper. Al de tweede keer weinig smaak!

Cor
21 juni 2021

Ontzettend heerlijk gegeten . Complimenten .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingenhoes
21 juni 2021

Bezorging op zich prima. Jongeman was netjes. Ik moest 12.25 betalen en had aangegeven dat ik 15 contant zou betalen. Jongeman had zakje met wisselgeld. Later zag ik dat ik 2 euro had teruggekregen. Nou had hij best een fooi kunnen krijgen maar ik vind het niet onprettig dat mij als 71 jarige overkomt. Nogmaals ik hoef dit echt niet terug te hebben ik kan me best een pizza permitteren maar ik vind het naar dat je overal op moet letten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van La Piazza

Beste mevrouw het kan zijn dat de bezorger een foutje heeft gemaakt maar dit zal ik wel bespreken bedankt ^jowi

Ron
21 juni 2021
Airmill
20 juni 2021

Heerlijk gegeten en alles nog warm,top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Herman
20 juni 2021

Over het algemeen prima maar helaas was de calzone gyros erg zout En op Vaderdag keurig op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvonne Berendsen
18 juni 2021

Altijd heerlijke pizza’s , aardige bezorging en op tijd

Anoniem
18 juni 2021
Wilson
18 juni 2021

Snelle service en het eten was nog heet. Wij hebben heerlijk gesmuld, bedankt

Bo
17 juni 2021
Aad
15 juni 2021

Heerlijke pizza en schotel gegeten

Erna Otte
14 juni 2021

Heerlijke verse pizza en warm!

Albert
12 juni 2021

Waren het bakje extra saus vergeten

Ardine
12 juni 2021

Eten was perfect en erg lekker. Bezorgkosten van 1,75 vind ik wel duur.

Reactie van La Piazza

Beste ardine we hebben op een dag 5 bezorgers en verschillende leaseauto’s en brandstof dat moet ergens van betaald worden u kunt de bestelling ook ophalen bij ons groetjes

Lucy
12 juni 2021

Handige website en snelle bezorging. Eten was heerlijk.

Marco
11 juni 2021

2 x de Pizza Pollo besteld, waarvan één met extra Gorgonzola en Spaanse pepers. De Pollo is normaal al lekker, maar dit was helemaal top. Sowieso top pizza's met een mooi dunne en droge bodem ! Kortom, eten was weer top !

Lieke
11 juni 2021
Ria stouten holdermans
10 juni 2021
De klerk
10 juni 2021

Super! Weer waanzinnig gegeten

Zwaan
10 juni 2021

Alles prima in orde. Binnen 25 min.bezorgd gedurende etenstijd. Ook nog eens erg lekker eten.

C.Noordegraaf
7 juni 2021

had per ongeluk voor mijn kleinzoon pizza Hawaii besteld maar hij wou eigenlijk POLLO Hawaii, niet jullie schuld, voor de rest alles prima

Pizabesteller
7 juni 2021

Op de piza zaten geen tomaten en de ham was zo bar weinig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van La Piazza

Bedankt voor uw reactie u heeft een quattro stagione besteld daar zit standaard geen tomaten op u krijgt van alles wat, ham salami paprika champignons als u extra ham op uw pizza wilt kunt u volgende keer ham als extra topping nemen groetjes

Frans Groos
6 juni 2021
Claudia
5 juni 2021

Zeer slecht. Na een uur en kwartier wachten hebben we zelf gebeld ze vertelde ons dat ze een storing hadden. Dat onze bestelling over 10 min bezorgd zal worden. Na 40 min was het eindelijk. Zonder iets er bij of een sorry. Ik had pizza met zalm + extra zalm besteld. Nou sorry ik ben toch benieuwd. Hoeveel zalm er zal zijn als ik dat niet had gedaan ik vind het gewoon jammer. Want ik dacht ik doe eens ergens anders. En het kan altijd iets gebeuren maar niet zo.

Reactie van La Piazza

Beste Claudia ik zal uw feedback doorgeven de bezorgtijden moeten goed gecommuniceerd worden nogmaals onze excuses!

I. Ottimg
5 juni 2021

Het was weer super lekker. Grote bestelling ivm verjaardag. Iedereen heeft lekker gegeten. Hopelijk binnenkort weer in jullie restaurant. Groetjes.

Peter
5 juni 2021
Bruin
1 juni 2021

Top zoals altijd. Bezorging was supersnel

Arthur
1 juni 2021

Weer lekkere pasta's, met een frisse salade. In een half uur bezorgd. Top.

Sonja
1 juni 2021
Bart
30 mei 2021

weer uitstekende kwaliteit; gewoon heerlijk; maar ja....eerst even wachten........

Melvin
30 mei 2021

Lekkere pizza's niet zout en snelle bezorging

Bianca
30 mei 2021

Super!!!!

Elly
29 mei 2021

Prima niks op aan te merken. Zeer vriendelijke nette bezorger !

Piet
29 mei 2021

De pizza quarttro stagioni was wat aan de zoute kant de 2 andere pizza's waren heerlijk de bezorger was er vrij snel pizza's waren lekker warm

W de Klerk
29 mei 2021

Uit de kunst was weer heeeerlijk eten . Een hele dikke 10

Gertrud
29 mei 2021

De deeg was te duen was beitje crispy voor de rest was lekker

Sonja
25 mei 2021

Echt super weer

Jan
25 mei 2021

Kregen pizza's bezorgd ipv lasagne. Bezorger nog in gebouw dus konden erachteraan rennen. Lasagne was koud met een dikke harde korst

Reactie van La Piazza

Dit is gecommuniceerd met de bezorgers bedankt

Laura den Besten
24 mei 2021

Lekker en goed eten

Lindenburg
24 mei 2021

1 uur wachten is net te lang, vooral met kleine kinderen. De kwaliteit is weer wel het wachten waard

den Ouden
24 mei 2021

Tijd van bezorging prima binnen de afspraak. Verder heerlijk gegeten. Kwaliteit van het eten was ook heerlijk

j crezee
24 mei 2021

tevreden over de snelheid en levering van de pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Conny
24 mei 2021

Was een heerlijke pasta. Zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacqueline
23 mei 2021

Was heerlijk, zoals altijd. Vriendelijke bezorger!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joann Janszen
23 mei 2021

Goed

Bart
23 mei 2021

Als vanouds: de kwaliteit is nog steeds dik in orde; de bestelde lasagna en tonijnsalade waren uitstekend. Alleen, zeker als het wat drukker is, moet je effe geduld hebben.......,maar dan krijg je ook een heerlijke maaltijd!

Manuela Kuiper
22 mei 2021

Heerlijk, warm en op tijd

Peter
22 mei 2021

Snel bezorgd. Zeer smakelijk hebben heerlijk gegeten. Goed warm.

Gilde
22 mei 2021

Pizza’s waren weer heerlijk en snel bezorgd!

Daniel
22 mei 2021

Tot mijn spijt moet ik u meedelen dat beide pizza's(Tonijn pizza en Pollo Hawaii) deze keer niet van dezelfde kwaliteit waren als ik normaal gewend ben bij jullie. De smaak was op zich wel prima, echter was de bodem taai en de rand was heel erg droog/krokant. Wellicht een ander deeg gebruikt? Of te lang warm gehouden? Ik hoop dat dit de volgende keer niet weer het geval is want ik geniet normaal altijd erg van jullie pizza's. De bezorging was zoals altijd lekker vlot.

F de Heus
22 mei 2021

Altijd weer fijn een pizza van la piazza . Eten is er altijd goed . De bezorging was er ook snel . Dus lekker op tijd een pizza eten !

Judith Roskam
18 mei 2021

De pizza was droog. Niet zoals we gewend zijn, weinig kaas en nog minder tomatensaus, de stukjes groenten worden ook steeds minder/ dunner. Het was wel vlot bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edelschaap
18 mei 2021

Ik mis de pizza shoarma op de menukaart, vind ik jammer want de smaak van de pizza's vind ik uistekend.

Reactie van La Piazza

De pizza shoarma is de pizza giros op Griekse wijzen gekruid

Desiree
18 mei 2021

Snelle service en heerlijke pizza. Vriendelijke bezorger. Alles TOP zoals ik van La Piazza gewend bent.

Frans Groos
17 mei 2021
Stam
16 mei 2021

Pizza was niet warm meer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roland van Houdt
16 mei 2021

Prima service en heerlijk etem

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

rom
16 mei 2021

de pasta was heerlijk. de spareribs waren matig. de patat was bijna koud de bestelde mayo werd niet geleverd dus dit was een eenmalige bestelling en nooit meer.

Reactie van La Piazza

Hoi er is altijd ruimte voor een gesprek als u niet tevreden met een bepaald product kunt u altijd bellen voor een oplossing groetjes,

Lia
15 mei 2021

Heerlijke pizza en Italiaanse gerechten. Op tijd geleverd.

elsbeth van brummen
14 mei 2021

2 weken geleden hadden we dezelfde pizza’s besteld, we hebben gesmuld! Maar deze keer, afgelopen woensdag, hadden we beiden het idee dat we iets misten. Het was een beetje vlakke smaak, minder gekruid? Flauwig

Reactie van La Piazza

Beste klant waren alle pizza's flauw wij gebruiken een formule om elke keer dezelfde product te krijgen maar ik zal dit communiceren met de team! bedankt

Ed
13 mei 2021

Heerlijk. Online besteld en bij de opmerkingen bij het betalen aangeven of er wat pesto op 1 pizza mocht. En het zat erop, fantastisch. Mogelijk dit ook bij de opties op de bestelwebsite aangeven bij de extra toe te voegen toppings.

Reactie van La Piazza

Bedankt voor uw reactie dit hebben we aangepast nu kunt u bij elke pizza extra pesto als topping toevoegen!

Suzanne
12 mei 2021

Heerlijke pizza’s !!!

Faatje
10 mei 2021

Overheerlijk !!!!!!

Grip
10 mei 2021
J. Mourik
10 mei 2021

Het eten was heerlijk.... en heel kompleet...we hebben genoten....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.